Árfolyam   |  
Hasznos   |   Kedvezmények   |   Hírlevél   |   Prospektus   |   Elérhetőségeink   |   Viszonteladóink   |   Viszonteladóknak
Egyiptom
FŐOLDAL EGYIPTOM JORDÁNIA IZRAEL CIPRUS TÖRÖKORSZÁG GÖRÖGORSZÁG MALLORCA THAIFÖLD KÖRUTAK
Repülőjegy foglalás
Prospektus
TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE?
Kérje INGYENES segítségünket!
Adja meg telefonszámát, INGYEN visszahívjuk!
Válasszon országot!
Válasszon régiót!
Válasszon szállodát!
Mikor szeretne utazni?
Kérdései:
Honnan hallott irodánkról?

Ingyenes értesítőt kérek az akciókról!
ELKÜLD!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
VÖRÖS-TENGER
Jordánia legszebb tergerpartja!
BERENICE BEACH CLUB
  • Korallok, színes halak
  • Búvárkodás
  • Sznorkelezés
  • Üvegfenekű hajó
  • Medencék, éttermek
  • Sok-sok más szórakozás!
A több mint 500 méter hosszan elterülő vörös-tengeri komplexum vásárlási-, étkezési lehetőségeket, és a szabadidő eltöltésének rengeteg kellemes módját kínálja, úgy mint hajókirándulások, vízisportok, sznorkeling és búvárkodás!
VÍZI SPORTOK, ÉLŐVILÁG
Sznorkelezés
Pillantsa meg a Vörös-tenger színes halait és koralljait a legegyszerűbb felszereléssel, biztonságos és élvezetes módon. Választahtó pár órás kirándulás, vagy akár egész napos, ebéddel a fedélzeten.
Búvárkodás
A Vörös-tenger az egyik legjobb merülőhely a világon. Az Aqabai-öböl északi részén könnyű merüléssel számos szokatlan halat pillanthatunk meg. A teljesen kezdő szinttől a profi búvár szintjéig többféle program közül választhat.
Kattintson a képre, galéria nyílik!
Jet Ski
Élvezze a határtalan szabadságot a tengeren.
Vizibanánozás és vizibob
Móka és izgalom mindenkinek, ahol várható, hogy vizes lesz. Természetesen mentőmellényében, képzett motorcsónak vezetők irányításával élvezheti a száguldást.
Vízisí
A vizisíelés minden féle módja elérhető: wake board és knee board illetve számos síléc és deszka áll rendelkezésükre. Oktató kérésre elérhető, kezdőtől a haladóig.
Windsurf (széllovaglás)
Maximális sebességgel vágtathat a hullámok tetején élvezheti a tengert.
Top Cat vitorlázás
A Top Cat a vitorlázás új dimenziója! Nemtől és kortól függetlenül bárki által elérhető és megtanulható sport, melyet egyedül, vagy az általunk biztositott oktatóval is kipróbálhat.
Kenu
Élvezheti a tenger csendjét és szabadságát közvetlenül a part mentén saját, egyéni tempójában.
Galéria nyílik! Klikk!
Kattintson a képre, galéria nyílik!
Parasailing (motorcsónakos ejtőernyőzés)
Nagy kedvenc a motorcsónakkal vontatott vízi ejtőernyőzés, akár egyedül, akár párosan (tandem). A motorcsónakkal a tenger közepéig tart az út, majd a hátukra kötött paplant lassan kiengedik. El sem kell rugaszkodnunk, hiszen egyszerűen csak felemelkedünk a csónakról, ahogy belekap az ernyőbe a szél. S mire felérünk 80–100 méter magasba, kitárul alattunk a Vörös-tenger páratlan látványa. (A parasailing indulása függ az időjárási körülményektől.)
Kattintson a képre, galéria nyílik!
HAJÓZÁS
Korall-nézés
Merülés nélkül is élvezheti az egész család a csodálatos korallvilág látványát az üvegfenekű hajózás programon, melynek során felfedezhetik a környező vizeket szépségeit a fedélzetről és sznorkelezve a vízből is.
Kattintson a képre, galéria nyílik!
Helyi hajózás
Az utazás során egy ízben élvezheti a tenger felől érkező hűs szellőt, miközben megcsodálhatja a várost egy másik szemszögből. Az aqabai partvonal mentén a tenger gazdag élővilágban bővelkedik. Sznorkelezhet, fürdőzhet a tengerben, vagy csak egyszerűen kikapcsolódhat a fedélzeten, ahol bőséges svédasztalos ebédet szolgálunk fel.
Kattintson a képre, galéria nyílik!
Naplementés hajókázás
Vegyen részt egy kora esti hajókázáson és élvezze a csodálatos naplementét a fedélzetről. Lélegzetelállító, ahogy a nap eltűnik a Sínai-félsziget hegyvonulatai mögött, miközben a vörös tenger ezer színben pompázik körülöttünk.
Kattintson a képre, galéria nyílik!
Kirándulás a Fáraó-szigetre, Egyiptomba
Látogasson el két országba, és töltösön egy csodálatos napot a tengeren. Kirándulás az egyiptomi Fáraó szigetre, ahol megtekintheti a Salah el Din várat. Sznorkelezhet, fürdőzhet a kristálytiszta tengerben, vagy kikapcsolódhat a fedélzeten, miközben frissen készült az ebédet készítenek. Egész napos (6 órás út, amiből kb. 1,5 óra a hajózás). A foglaláshoz útlevél szükséges 24 órával az indulás előtt (munkanapokon).
Privát horgászat
Három különböző lehetőséget kínálunk: mélytengeri, húzóhálós vagy helyi horgászat, különböző hajók közül választva. Mindent biztosítunk (ebédjét előre lefoglalhatja a fedélzeten), hogy ezt a napot különlegessé tegyük önnek, és emlékekkel gazdagodva térhessen haza.
Motorcsónak
Hozza el családját, és tegyen egy kört Aqaba partjainál. Kíváló motorcsónak vezetőinkkel indulhat útnak. Akár még hajót vezetni is megtanulhat, melyről tanusítványt is kap.
A STRANDRÓL
A Berenice Beach Club-ban medencék, búvárközpont, gyermek klub játékokkal, és éttermek várják a vendégeket.
Kattintson a képre, galéria nyílik!
ELÉRHETŐSÉGEINK
Anubis Travel Utazási Iroda  |  1024 Budapest, Kis Rókus utca 1.  |  Telefon: (1) 213-9693, Fax: (1) 201-6994  |  E-mail: info@anubistravel.hu  |  MKEH: U-000186/2002
NYITVA TARTÁS
Hétfő-Péntek: 9:00-18:00  |  Szombat-Vasárnap: Zárva
VISZONTELADÓ PARTNEREINK
Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.
Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.
Üdülés, nyaralás, körutazás, utazás, városnézés, városlátogatás, tengerpart, hajóút, hétvége, repülő, repülőjegy, charter, egyptair, repülős út, szállás, hotel, resort, szálloda, akció, last minute, ajánlat, foglalás Egyiptom, Hurghada, Sharm El Sheikh, Kairo, Luxor, El Gouna, Makadi Bay, Nílus, Jordánia, Aqaba, Holt-tenger, Tala Bay, Dead Sea, Marina Plaza, Mina, Dead Sea Spa, Aqaba Gulf, Mövenpick, Days Inn, Sunrise, Beach, Club, Aqua Park, Sea Gull, Sea Star, Steigenberger, Sunny Days, Laguna Vista, Savoy, Oriental, Le Pacha Cataract, Sonesta, Izrael, Szentföld, Szíria, Thaiföld, Phuket, Bangkok
Anubis Travel © 2012 Minden jog fenntartva!  |  Oldaltérkép
Logok VÁLTÁS MOBIL VERZIÓRA
 
Kedves Utasaink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánkban a mai napon 08:00 és 16:00 óra között ELMŰ karbantartás miatt áramszünet van. Ez idő alatt mind a telefonos, illetve a személyes ügyintézés sajnos szünetelni kényszerül.
Köszönjük megértésüket!

Anubis Travel